Kima Premium ApartmentsGrčka/ Kasandra/ Pefkohori

Reservation

 
 
 

O hotelu

Kima Premium Apartments u ponudi Tiara Travela se nalazi na samo par koraka od lepe plaže popularne destinacije Pefkohori na Halkidikiju. Glavni cilj apartmana je pružanje vrhunskog i jedinstvenog iskustva boravka dorektno na obali prelepog Egejskog mora. Sastoji se od pet odlično opremljenih junior suiteova i apartmana koji poseduju sve što je potrebno za jedan komforan i udoban boravak. Idealan su izbor za bilo koji vid turizma bilo da se radi o odmoru na plaži, kulturnom ili aktivnom turizmu i namenjen je za sve tipove gostiju, od porodica sa decom do parova ili grupa prijatelja. 

O tipovima soba

Četiri tipa smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Kima Premium Apartments. Premium studio prizemlje je veličine 22m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje i kuhinju. Namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe. Premium apartment pogled more ima 33m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje, sofu na razvlačenje u kuhinju. Premium jednosoban apartman u ponudi Tiara Travela se sastoji od dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Ima 33m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete.Premium dvosoban apartman je veličine 55m2 i poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i sofom na razvlačenje u jednoj od njih i kuhinju. Maksimalan broj osoba je četiri odrasle osobe i jedno dete.

O aktivnostima i zabavi

S obzirom da se Kima Premium Apartments nalaze jako blizu plaže gostima agencije Tiara Travel su lako dostupni brojni sportovi na vodi. Čitava oblast je odlična polazna tačka za obilaske, pešačenje, vožnju bicikla. U lepo nameštenom dvorištu se nalazi nameštaj za sedenje gde se gosti mogu odmoriti od svakodnevnih aktivnosti ili jednostavno uživati u toplim sunčevim zracima i blagom morskom povetarcu. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Smešten na manje od 20m od predivne plaže nalazi se Kima Premium Apartments u ponudi Tiara Travela. U neposrednoj blizini apartmana se nalaze brojni restorani, lokalne grčke taverne, kafići, prodavnice kao i popularni barovi na plaži. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom u Solunu na 95km udaljenosti od hotela. 

0.0
Accomodation
Location
Service