Budapest Panorama CentralMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Panorama central u ponudi Tiara travela se nalazi u samom centru Budimpešte, na par minuta hoda od Bazilike Svetog Ištvana, i jedne od najlepših sinagoga u ovom delu Evrope. Posebna atrakcija koja je udaljena 10 minuta vožnje metroom od hotela, je najpoznatiji spa centar  banja Sečenji. Sobe su potpuno renovirane.

O tipovima soba

Hotel Panorama central i Tiara travel svojim gostima stavljaju na raspolaganje sledeće smeštajne kapacitete. Besplatan internet u svim smeštajnim jedinicama, sve sobe su klimatizovane. Economy double room površine 16 m², poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Standard single room površine 14 m², ima jedan single krevet. Standard double room površine 18 m², poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Standard tiple room površine 22-23 m², poseduje bračni krevet I odvojen ležaj  Ili tri odvojena ležaja, maksimalno može da primi tri odrasle osobe. Superior room površine 27 m², poseduje francuski ležaj Ili dva odvojena ležaja, sof na razvlačenje, kupatilo sa hidromasažnom kadom. Maksimalno može da primi tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dete. Executive suite površine 29 m², apartman koji  raspolaže sa čajnom kuhinjom, hidromasažnom kadom, francuskim ležajem I sofom na razvlačenje. Maksimalno može da primi 3 odrasle osobe ili dve odrasle osobe sa detetom. 

O aktivnostima i zabavi

Restoran u hotelu Panorama central služi tradicionalna mađarska i internacionalna jela, doručak na bazi švedskog stola. Gosti tiara travel agencije  mogu da uživaju u pešačkim turama kroz grad i da krstare Dunavom i da vide najlepše delove  Budumipešte.

O lokaciji

Hotel Panorama central je lociran u centru grada, koji nudi nemali broj restorana, kafića, diskoteka. Najpoznatija ulica u Budimpešti je Vaci, u kojoj se nalazi nemali broj prodavnica najpoznatijih svetskih brendova. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 12 km

0.0
Accomodation
Location
Service