Durchova HouseBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Durchova House hotle u ponudi Tiara Travela je manji porodičan hotel smešten u podnožju spektakulatne planine Pirin i na kratkoj je udaljenosti od prve stanice gondole. Odlično je lociran jer se nalazi u blizini velikog broja sadržaja i zabavnih aktivnosti koje rizort nudi. Sastoji se od standardnih soba koje su komforno i udobno opremljene kako bi se smestile sve kategorije putnika. Odličan broj sadržaja koje poseduje oduševiće kako odrasle tako i najmlađe goste. Poslednji put je renoviran 2011 godine.

O tipovima soba

Jedan tip smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Durchova House. Standardna soba ima 19m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Durchova House hotel u ponudi Tiara Travela poseduje jedan predivan restoran u kome se služe izvrsna jela nacionalne bugarske i internacionalne kuhinje. Nakon dana provedenog na ski stazama gostima je na raspolaganju topla sauna gde se mogu opustiti i relaksirati. Ljubiteljima sporta i onima koji žele da održavaju formu i kondiciju i tokom odmora obezbeđena je manja teretana. Najmlađi gosti se mogu zabaviti i igrati u lepo opremljenom dečijem igralištu. U okviru objekta postoji skijašnica gde se može ostaviti oprema na čuvanje i to je u ceni hotela ili iznajmiti druga. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Smešten na samo 400m udaljenosti od prve stanice žičare nalazi se Durchova House hotel u ponudi Tiara Travela. Centar rizorta Bansko sa širokom ponudom sadržaja i zabavnih aktivnosti je udaljen 100m od hotela dok je poznata crkva Svete Trojice na 250m udaljenosti. Na licu mesta postoji mogućnost korišćanja besplatnog javnog parkinga za goste koji dolaze sopstvenim prevozom.  

0.0
Accomodation
Location
Service