Nissi Park HotelKipar/ Famagusta/ Aja Napa

Reservation

 
 
 

O hotelu

Nissi Park Hotel u ponudi Tiara Travela je smešten na samo nekoliko minut alaganog hoda od čuvene Nissi plaže koja je jedna od najboljih i nejlepših na Kipru. Zbog svoje odlične lokacije savršen je izbor za maksimalno iskorišćavanje i obilazak Ayia Napa-e. Dizajrniran je u stilu starih kiparskih manastira čije sve sobe izlaze direktno na prelepo zeleno dvorište. Gostima hotela Nissi Park i agencije Tiara Travela rezervisan je poseban odvojeni privatni deo na Nissi plaži sa svim pogodnostima koja ona nosi. Poseduje 80 soba koje su podeljene na standardne i porodične i komforno i udobno opremljene kako bi se smestila kako porodice sa decom tako i parovi ili grupe prijatelja. Oldičan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti, uz blizini plaže i centra Ayia Napa-e, čine ga savršenim izborom za opušten i nezaboravan letnji odmor. 

O tipovima soba

Tri tipa smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travela i hotela Nissi Park. Jednokrevetna soba ima 17m2 i poseduje jedan standardan ležaj. Namenjena je za smeštaj jedne odrasle osobe. Standardna soba ima 17m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduej francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Porodične sobe u ponudi Tiara Travela poseduju francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Veličine je 20m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Nissi Park Hotel u ponudi Tiara Travela poseduje bazen na otvorenom koji je savršeno mesto za relaksaciju i sunčanje tokom leta. Oko njega se nalaze tropski cvetovi mirisnog hibiskusa a raspolaže i sa odvojenim dečijim delom. U susednom Nissi Beach hotelu gostima je na raspolaganju predivan Spa centar koji nudi usluge saune, parnog kupatila, tretmana za negu lic ai tela, masaža, fitnes sale. Takođe, susedni hotel Nissi Beach ljubiteljima sporta nudi širok izbor mogućnosti, od četiri osvetljena teniska terena, odbojke na pesku, boćanja, joge, sportova na vodi, bilijara, pikada, stonog tenisa, pikada, sportova na vodi do škole ronjenja. Pored bazena koji je namenjen samo z anjih, najmlađim gostima su obezbeđeni posebno kreiran dečiji meni, igralište na otvorenom kao i brojne zabavne aktivnosti u dečijem mini klubu u susednom hotelu. Hotelski restoran sa pogledom na prelepu zelenu baštu služi izvrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje dok lounge bar poseduje spoljašnji i unutrašnji deo i nudi fantastične koktele i omiljena hladna pića. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je bespltani wifi internet. 

O lokacija

Lociran na 200m udaljenosti od prelepe peščane i poznate plaže Nissi nalazi se hotel Nissi Park u ponudi Tiara Travela. Živahni i vibrantni centar Ayia Napa-e se nalazi na 2,5km udaljenosti od hotela i nudi veliki izbor turističkih sadržaja i zabavnih aktivnosti. Neposredno od hotela se nalazi autobuska stanica sa odličnom povezanošću sa svim lokalnim delovima. Međunarodno aerodrom Larnaka je udaljen oko 60-ak minuta vožnje kolima od hotela. 

0.0
Accomodation
Location
Service