Green Life ResortBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Green Life Resort u ponudi Tiara Travela je prelep Hotel kategorije 4 zvezdice sagrađen 2010 godine, a renoviran je 2016 godine. Hotel Green Life Resort je moderan rizort koji se sastoji od 150 smeštajnih jedinica koje se nalaze u četiri spojene zgrade. Hotel se nalazi na samoj granici sa Nacionalnim parkom Pirin ka kome se pruža neverovatan pogled. Gostima hotela i agencije Tiara Travel na raspolaganju je besplatan bežični internet kako bi ostali u toku sa svakodnevnim dešavanjima. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 118,00 eur odrasli / 56,00 eur deca (6-12 godina)
  • Božićna večera: 46,00 eur odrasli / 23,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Green Life Resort u ponudi Tiara Travela sastoji se od sedam različitih tipova smeštajnih jedinica. Studio je površine 25m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete, a od ležajeva ima 2 single ležaja i jednu sofu. Two bedroom apartment je površine 65m², sastoji se od dve odvojene spavaće sobe, dnevne sobe, čajne kuhinje i balkona. Može da primi maksimum četiri odrasle osobe i dvoje dece, a od ležajeva ima po jedan francuski ležaj u obe spavaće sobe i sofu u dnevnoj sobi. Superior double room je površine 25m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima dva single ležaja. One bedroom apartment je površine 40m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva ima francuski ležaj u spavaćoj sobi i sofu u dnevnoj sobi. Studio-annex building je površine 25m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva raspolaže sa dve single ležajeva i sofom. One bedroom apartment-annex building je površine 40m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi. Two bedroom apartment-anexx building je površine 65m², može da primi maksimum četiri odrasle sosobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa po jednim francuskim ležajem u obe spavaće i sofom.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Green Life Resort u ponudi Tiara Travela raspolaže sa restoranom koji služi ukusna jela sa obiljem lokalnih sastojaka, a lobby bar nudi odličan izbor toplih i hladnih napitaka tokom celog dana kao i mirno i udobno opuštanje u večernjim satima ispred toplog kamina. Za ostanak u kondiciji hotel nudi besplatno korišćenje unutrašnjeg bazena sa ležaljkama rasprostranjenim oko njega i barom na samom bazenu. Gostima agencije Tiara Travel potpuno besplatno su na raspolaganju i sauna, parno kupatilo, tepidarijum i relax zona, a posebno zanimljivi su tropski tuševi. Tropski tuševi predstavljaju tretman mlazom vode koji se sastoji od kapljica različitih veličina usmerenih na određene delove tela i koje simuliraju dodir nežnih borovih iglica. Najmlađi gosti mogu uživati u izizetno prostranoj i opremljenoj dečijoj igraonici punoj različitih igračaka namenjenih deci svih dobi. Skijašima je omogućeno besplatno korišćenje ski depoa. Za goste Tiara Travela koje dolaze sopstvenim prevozom na raspolaganju je besplatan parking hotela. Green Life Resort je prepoznatljiv i kao hotel koji prima kućne ljubimce. 

O lokaciji

Green Life Resort u ponudi Tiara Travela je lociran na granici sa nacionalnim parkom Pirin na 700 metara udaljenosti od gondole i 2 kilometra udaljenosti od centra Banskog. Do gondole je obezbeđen besplatan ski shuttle bus svakodnevno u oba pravca.

0.0
Accomodation
Location
Service