AneliBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Reservation

 
 
 

O hotelu

Hotel Aneli u ponudi Tiara Travela je porodični hotel kategorije 3 zvezdice i nalazi se u blizini centra najpopularnije zimske destinacije u Bugarskoj Bansko. Hotel nudi malu selekciju udobno opremljenih soba u kojima gosti mogu da uživaju i da se relaksiraju.

O tipovima soba

Hotel Aneli u ponudi Tiara Travela raspolaže sa tri različita tipa soba. Single room su specijalno pričagođene da mogu da prime samo jednog gosta, površine su 14m², a od ležajeva imaju samo jedan single ležaj. Double room su površine 17m², mogu da prime maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva raspolažu sa francuskim ležajem ili dva single ležaja. Triple room je površine 23m², može da primi maksimum tri odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva ima tri single ležaja ili francuski ležaj i single ležaj.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Aneli u ponudi Tiara Travela ima tavernu koja može da primi makimum 70 gostiju, dekorisana je u tipičnom bugarskom folklor stilu, služi doručak, ručak i večeru. Taverna služi mnoge tradicionalne bugarske specijalitete koji će da zadovolje i najzahtevnije goste. U taverni je moguće organizovati žurke, bankete ili druge događaje. Lobi bar je odlično mesto za socijalizovanje uz kafu, čaj, sok ili neko alkoholno piće. Za dodatnu zabavu gostiju hotel je opremio salu za bilijar gde ljubitelji ove igre mogu da se nadmeću i provode svoje slobodno vreme.

O lokaciji

Hotel Aneli u ponudi Tiara Travela se nalazi blizu centra mesta Bansko na 350 metara od reke Glazne i na 2 km od gondole. Do gondole je obezbeđen besplatni mini bus i nazad do hotela. U blizini se mogu pronaći restorani bugarske i internacionalne kuhinje, prodavnice, pekara, kafići.

0.0
Accomodation
Location
Service