Benczur HotelMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Benczur u ponudi Tiara travel agencije se nalazi u mirnom delu, nedaleko od centra grada. Hotel Benczur i Tiara travel nudi gostima a la carte restoran, sa raznovrsnim jelima tradicionalne mađarske kuhinje. Gosti koji su na posebnom režimu ishrane, takođe imaju veliki izbor veganskih i gluten free obroka. Tokom leta, u obrocima gosti mogu da uživaju na predivnoj terasi restorana sa pogledom na raskošan vrt. Ukoliko ste poslovno u hotelu Benczur, gostima stoji na raspolaganju sala za konferencije, team building-e, mitinge, seminare koja nudi od 20-250 mesta. Hotel je pet fiendly uz doplatu. Parking je obezbeđen u okviru hotela uz doplatu. Besplatan wifi u celom objektu i sve sobe su klimatizovane. Jedna od pogodnosti hotela Benczur je i neposredna blizina banje Sečenji.

O tipovima soba

Hotel Benczur i Tiara travel nudi gostima veliki izbor smeštajnih jedinica. Economy room površine 16 m², poseduje francuski ležaj, maksimalno može da primi tri osobe.Modernija Superior room površine 16 m², maksimalno može da primi tri odrasle osobe, poseduje francuski ležaj standardne dimenzije. Apartman površine 26-32 m², spavaća soba poseduje francuski ležaj, i odvojenu dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje kao pomoćni ležaj. Može da primi tri odrasle osobe, ili dve odrasle osobe i dvoje dece. Superior plus room površine 24  m², poseduje  francuski ležaj i sofu na razvlačenje, maksimalno može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Benczur je jedan od hotela koji se preporučuje za boravak  tokom cele godine i nalazi se  15 minuta od najpoznatije i najpopularnije banje Szechenyi. Gosti Tiare Travel mogu prilikom posete banji uživati u ukupno 21 baznu, 3 na otvorenom i 18 u zatvorenom delu. Banja Sečenji je banja koja pored bazena nudi i relaksirajući vodeni sadržaj, lekovitu termalnu vodu, hidromasaže, masaže, finsku saunu, infrared saunu, parno kupatilo, terapijske usluge.

O lokaciji

Hotel Benczur se nalazi u blizini brojnih atrakcija na samo par minuta šetnje od hotela. Na 1,1 km udaljneosti od hotela nalazi se Tertmalna banja Sečenji. Budimpešta Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 12 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga