Esperanza VillasGrčka/ Kasandra/ Nea Flogita

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Esperanza Villas je potpuno novo odmaralište vila sa privatnim bazenima idealno za porodični odmor kao i za parove. Pored restorana hotel u svom sastavu ima beach bar u kom se poslužuju razne vrste pića, mini market. Gostima je u celom objektu dostupan WI-FI internet , parking prostor i ležaljke i suncobrabi na plaži. Usluge koje su dostupne gostima Tiare Travel smešteni u Esperanza Villas su usluge faksa i fotokopiranja, usluge pranja i peglanja veša, usluga transfera od aerodroma do hotela i usluga iznajmljivanja motocikala i automobila. Na zahtev se u objektu može doboti doktor. Na upit je dozvoljen boravak kućnim ljubimcima.

O tipovima soba

Svaka vila koja je u ponudi Tiare Travel je veličine 55 kvadratnih metara i sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupatila i dnevnog boravka podeljenog na dva nivoa koji može da primi do 4 osobe. Oni su savremenog dizajna, potpuno opremljeni i moderno namešteni. Pored kupatila sa tušem, poseduju potpuno opremljenu kuhinju, trpezarijski sto, klima uređaj, sef za čuvanje vrednosti, televizor sa ravnim ekranom, WI-FI internet. Two bedroom villa with private pool u prizemlju ima spavaću soba sa bračnim krevetom i kupatilom, potpuno opremljenu kuhinju i dnevni boravak, dok je na potkrovlju još jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i kupatilom. Ima terasu sa privatnom baštom i privatnim bazenom dimenzija kao i privatni roštilj na drveni ugalj.

O aktivnostima i zabavi

Turistička agencija Tiara Travel gostima preporučuje da se zabave na bazenu Esperanza Villas, dok je najmlađima omogućeno bezbrižno igranje u dvorištu vile. Može se raspaliti i roštilj dostupan u dvorištu vile. Na plaži se mogu koristiti sportovi na vodi kojih ima u velikom broju. Esperanza Villas sa Tiara Travel agencijom onima koji vole opuštanje u objektu nude razne vrste masaža. Ljubiteljima aktivnijeg odmora dostupni su izleti brodom i obilazak zaliva. Za šoping i dnevne šetnje pored Nea Mudanje, moguć je odlazak i do Soluna kao i poseta čuvenom aqua parku.
 

Lokacija

Esperanza Villas smeštene su usred poljoprivrednih površina i uživaju u panoramskom pogledu na lokalno selo, dok osećaju letnji povetarac Termaičkog zaliva. Njihova lokacija za povlačenje daje im privatnost i spokoj. Selo Flogita je udaljeno 500m, plaža je udaljena 1000m i do nje se može doći pešice, a na 15 minuta vožnje nalazi se niz drugih lepih peščanih plaža, od kojih su mnoge nagrađene Evropskom Plavom zastavom čistoće. Živahni grad Nea Mudanija udaljen je 15 minuta vožnje, sa mnoštvom restorana, kafića, svih vrsta prodavnica, marinom, medicinskim centrom i dugom peščanom plažom.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga