Golden Bay Beach HotelKipar/ Larnaka/ Larnaka

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Golden Bay Beach Hotel u ponudi Tiara Travela je ekskluzivni luksuzni hotel kategorizovan sa 5* koji se nalazi na jako kratkoj pešačkoj udaljenosti od divne plaže. Okružen je prelepim zelenim vrtovima koji mu daju potrebnu mir i tišinu za jedan odličan odmor. Poznat je po svojim odličnim sadržajima, vrhunskoj kuhinju, besprekornom gostoprimstvu i izuzetno luksuznom okruženju. Sastoji se od širokog izbora različitih tipova smeštajnih jedinica koje su opremljene moderno i komforno i imaju pogled na okruženje ili kristalno čisto plavo more. Poseduje fantastičan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje će zadovoljiti čak i najzahtevnije goste i koje omogućavaju nezaboravan i odmor koji će se zauvek pamtiti. 

O tipovima soba

Veliki broj smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Golden Bay Beach Hotela. Comfort soba ima 26m2 i psoeduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Standardna soba delimičan pogled more ili pogled kopno je veličine 26m2 i maksimalan broj osoba u njoj je dve odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Superior soba pogled more u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Ima 26m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Standardna soba frontalni pogled more ili pogled bazen je veličine 26m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Junior suite ili mini suitovi ima 32m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Grand suite u ponudi Tiara Travela se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom za sedenje. Ima 56-62m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Predsednički suite je veličine 94m2 i poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima, dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje i prostranu terasu sa đakuzijem. Može da ugosti do četiri odrasle osobe. Superior trokrevetna soba ima 26m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj.

O aktivnostima i zabavi

Okružen predivnim zelenim travnjacima i smešten u sredini hotela Golden Bay Beach u ponudi Tiara Travela nalazi se veliki bazen na otvorenom koji ima oblik lagune. Za najmlađe goste su obezbeđeni posebno odvojeni dečiji bazen sa toboganom, igralište na otvorenom i dečiji klub u zatvorenom sa raznim zabavnim aktivnostima. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju sportovi na vodi, teretana u okviru Spa centra, teniski teren, lekcije streljaštva. Onima kojima je potrebno opuštanje posle dana provedenog na bazenu ili na plaži nudi se odličan Spa centar sa uslugama zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, đakuzija, frizerskog salona, masaža, tretmana za negu lica i tela. Gostima Tiara Travela su na raspolaganju nekoliko vrhunskih restorana u okviru Golden Bay Beach hotela kao što su restoran sa internacionalnom kuhinjom, restoran sa kiparskim specijalitetima, restoran sa uskunim italijanskim i francuskim jelima. Bar pored bazena je idealno mesto za odmor uz omiljeno piće dok posebnu atrakciju čini pab sa odličnom ponudom piva iz celog sveta. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Smešten na samo 100m udaljenosti od lepe plaže nalazi se Golden Bay Beach Hotel u ponudi Tiara Travela. Nalazi se na obodu grada Larnaka od čijeg je centra udaljen oko 15-ak minuta vožnje automobilom. Međunarodni aerodrom Larnaka je udaljen 15km od smeštajnog objekta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga