Hanioti Central HotelGrčka/ Kasandra/ Hanioti

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hanioti Central Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi u centru rizorta Hanioti i na kratkoj je oešačkoj udaljenosti od prelepe peščane plaže. Odličan je izbor za sve goste koji traže opuštajući i luksuzan odmor u Grčkoj. Ima privilegovanu lokaciju jer se istovremeno nalazi u blizini plaže sa kristalno čistim morem i brojnih sadržaja koje rizort nudi a uspeo je da zadrži osećaj spokoja i potpunu diskreciju. Poseduje odličan izbor između nekoliko različitih tipova smeštajnih jedinica koje su komforno i udobno uređene. Sa svojom idealnom lokacijom, izuzetnom uslugom i vrhunskim sadržajima garantuje nezaboravan i odmor koji će se zauvek pamtiti.

O tipovima soba

Turistička agencija Tiara Travel i Hanioti Central Hotel svojim gostima stavljaju na raspolaganje sledeće smeštajne kapacitete. Standardna soba sa sofom ima 20m2 i poseduje francuski ležaje ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Trokrevetna soba potkrovlje je veličine 25m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Sastoji se od donjeg nivoa sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i gornjeg nivoa sa jednim standardnim ležajem. Porodični apartman Tanos u ponudi Tiara Travela poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Ima 27m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Porodični apartman ka bazenu je veličine 30m2 i sastoji se od jedne prostorije gde se nalaze francuski ili odvojeni ležaji, sofa na razvlačenje i kuhinja. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Porodični apartman Mary ima 37m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu sa franuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje i kuhinju. 

O aktivnostima i zabavi 

Hanioti Central Hotel u ponudi Tiara Travela raspolaže sa jednim prelepim bazenom koji je pogodan za sve uzraste. Blizina plaže donosti gostima brojne mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi. U svim hotelskim sobama dostupan je besplatan wifi internet. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. 

O lokaciji

Smešten na 250m udaljenosti od predivne peščane plaže nalazi se Hanioti Central Hotel u ponudi Tiara Travela. Centar rizorta je udaljen svega 200m od hotela i nudi širok izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti za goste svih generacija. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom u Solunu koji je udaljen 91km od smeštajnog objekta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga