Perun LodgeBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travel nalazi se u mirnom delu Banskog iz koga je potrebna kratkotrajna ugodna šetanja do centra mesta ili do gondole. Perun Lodge hotel je stekao popularnost svojim udobnim smeštajem i dobrom uslugom. Arhitektura hotela je tradicionalnog planinskog stila sa savremenim i modernim enterijerom. Elegancija, luksuz i udobnost su najtačnije definicije koje opisuju hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travela. Hotel Perun Lodge poseduje i parking i to u sledećoj varijanti: otvoreni parking koji košta oko 15BGN po daniu i zatvoreni parking koji košta 18BGN po danu. Parking se doplaćuje direktno na recepciji hotela. U sobama je besplatan sef za čuvanje dragocenih stavri. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 80,00 eur odrasli-40,00 eur deca (5-12 godina).

O tipovima soba

Hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travela ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment je površine od 40m² do 60m², može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi. Studio je površine od 30m² do 50m², može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i sofom. Junior suite je površine 40m, može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i sofom.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travela ima istoimeni restoran koji se nalazi u prizemlju objekta, klasično je dekorisan i toplih je boja. Kapacitet restorana je 100 gostiju, a povezan je i sa zimskom baštom koja ima kapacitet plus 60 gostiju. Meni restorana je inspirisan evropskom i bugarskom kuhinjom. Doručak je na bazi samoposluživanja kao i ukusna večera. Lobi bar je značajno mesto za socijalizovanje koje je opremljeno izuzetno udobnim i lepim foteljama postavljenim oko kamina. U lobi baru gosti mogu da uživaju u divnoj atmosferi ispijajući kafu, koktel ili neko drugo od mnogih kvalitetnih pića u ponudi. Tokom leta otvorena je i letnja bašta koja je idealna za uživanje na suncu uz omiljeno piće. Relax centar je na raspolaganju gostima da bi zaboravili na umor uz pomoć besplatnih usluga zatvorenog bazena, saune i parnog kupatila kao i đakuzija, kabine za masažu i teretani. Najmlađi imaju svoju igraonicu u kojoj mogu kroz smeh i šalu da se druže sa svojim vršnjacima. Hotel Perun Lodgle u ponudi Tiara Travela ima svu potrebnu opremu i prostorije za smeštaj sopstvene ski opreme koja je uključena u cenu. Usluga besplatnog bežičnog intereneta je dostupna samo na javnim površinama hotela.  

O lokaciji

Hotel Perun Lodge u ponudi Tiara Travela nalazi se na 700 metara udaljenosti od gondole što ga svrstava u povoljno locirane hotela za ljubitelje zimskih sportova. Od centra novog dela Banskog hotel je udaljen 550 metara, a od starog dela Banskog je udaljen 2,3 kilometra. U blizini hotel Perun Lodge mogu se naći restorani bugarske i internacionalne kuhinje. Gostima agencije Tiara Travela obezbeđen je besplatan ski shuttle do gondole i nazad do hotela, prema dnevnom rasporedu hotela.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga