MPM Hotel GuinnessBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

MPM Hotel Guinness u ponudi Tiara Travela ima kategoriju četiri zvezdice i postao je jedan od miljenika skijaša i snoubordera zbog blizine gondole. Arhitektura hotela je jedinstvena i očaravajuća. Karte za gondolu se mogu kupiti na recepciji hotela. Gostima hotela na raspolaganju je i besplatan open-air parking (limitirana mesta). Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na canu hotela):

  • Novogodišnja večera: 100,00 eur odrasli-50,00 eur deca (2-12 godina)

O tipovima soba

MPM Hotel Guinness u ponudi Tiara Travela ima u ponudi tri različita tipa smeštajnih jedinica. Studio može da primi maksimum tri odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja i sofom, površine je 30m². One bedroom apartment može da primi maksimum tri odrasle osobe i dvoje dece, sastoji se od spavaće sobe i dnevne sobe, od ležajeva raspolaže sa dva single ležaja u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi, površine je 45m² i poseduje balkon. Two bedroom apartment može da primi maksimum pet odraslih osoba i dvoje dece, sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u jednoj spavaćoj sobi, dva single ležaja u drugoj spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi, površine je 65m² i poseduje balkon.

O aktivnosti i zabavi

MPM Hotel Guinness u ponudi Tiara Travela raspolaže sa glavnim restoranom sa 150 mesta koji služi ukusna jela sa obiljem lokalnih sastojaka, kao dodatak restoranu na usluzi je lobi bar koji tokom celog dana pruža razonodu uz omiljena alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel je opremljen za poslovne posete sa konferencijskom salom sa 100 sedišta. Skijaši i snouborderi imaju svoje prostorije za odlaganje opreme, a najmlađi imaju na raspolaganju klub za decu od 4 do 12 godina. Hotel raspolaže i sa relaks zonom koja nudi sledeće uluge koje su u ceni a to su zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, parno kupatilo. U okviru Spa centra se nalaze u prostor za masažu i kozmetičke tretmane. MPM Hotel Guinness u ponudi Tiara Travela ima i sobu za razonodu odraslih u kojoj može da se igra bilijar i druge igre, na raspolaganju su i room service, hemijsko čišćenje, spoljašnji i unutrašnji grejani parking sa ograničenim brojem mesta, besplatan wi-fi signal, bazen i besplatan transfer do prve stanice gondole.

O lokaciji

MPM Hotel Guinness u ponudi Tiara Travela ima vrlo povoljnu lokaciju za ljubitelje zimskih sportova jer je udaljenost od gondole samo 500 metara, u blizini hotela ima mnogo zelenila, nedaleko je reka Glazna, nedaleko se mogu pronaći prodavnice i restorani. U okviru smeštajnog objekta nalazi se ski depo gde gosti mogu besplatno ostaviti svoju opremu za skijanje. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga