Murite Club HotelBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Murite hotel u ponudi Tiara Travela svojom klasom, stilom i tradicijom u usluzi spada u red hotela za koji se gosti lako odlučuju kao izbor svog odmora. Hotel pruža svojim gostima odlične mogućnosti za relaksaciju, sport i turizam usred neverovatne prirode, udobnosti, mira i tišine. Fascinatna priroda planine Pirin i blizina hotela jednom od najvećih parkova u Bugarskoj bili su inspiracija za samo ime hotela i to u čast veličanstvenog drveta, simbola lepote bugarskih planina. Hotel je izuzetno tražen i tokom letnjih meseci. Park hotel Murite se sastoji iz tri zgrade koje nose imena egzotičnog cveća-Azalija, Orhideja i Jasmin. Azalia predstavlja glavnu zgradu kompleksa i u njoj se nalaze recepcija, lobby bar sa modernim nameštajem, spa centar, dečija igraonica, soba za igru, konferencijska sala, prodavnica i noćni klub. Orhideja i Jasmin su su zgrade koje su locirane na 30m od glavne zgrade Azalia u bašti kompleksa Murite i nisu povezane sa toplim hodnikom sa SPA centrom i glavnom zgradom. Gostima koji su smešteni u zgradi Orhideja za SPA centar je na raspolaganju prostrana svlačionica sa fenom. Hotel ima jedinstven pogled na Pirin planinu, čist planinski vazduh, bezbroj krivudavih staza ispod vekovnih zidina, belinu snega i miris trave. Hotel ima i uslugu all inclusive, koja je pravi magnet za goste koji žele da provedu vikend ili neki dan više boraveći isključivo u okviru hotela koristići mnogobrojne sadržaje. Internet usluga je na visokom nivou, te u svakom delu hotela može da se izabere mreža koja daje najjači signal. Wi-FI internet je besplatan. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: odrasli 90,00 eur-deca (6-14 godina) 50,00 eur
  • Božićna večera: odrasli 40,00 eur-deca (6-14 godina) 20,00 eur

O tipovima soba

Svi tipovi soba koje imaju oznaku LUX nalaze se u glavnoj zgradi hotela Azalia, gde se nalaze svi sadržaji i gde imaju pogodan pristup spa centru i restoranima. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem sa luksuznom kozmetikom. Glavna razlika u svim tipovima soba je upravo njihova lokacija, dok se sam komoditet veoma sličan. Double room lux se nalaze u zgradi Azalia, mogu da prime dve odrasle osobe, imaju francuski ležaj, raspolažu sa balkonom. Double room - orhideja se nalaze 30 metara od glavne zgrade, sve sobe imaju toalet, kupatilo sa kadom ili tušem i luksuznu kozmetiku. Mogu da prime dve osobe, imaju francuski ležaj, imaju balkon sa lepim pogledom. One bedroom apartment je površine 65m², ima prostranu dnevnu sobu sa hrastovim parketom, ugao sa sofama i čajnu kuhinju, svi apartmani imaju toalet, kupatilo sa kadom ili tušem i luksuznu kozmetiku. Mogu da prime maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva imaju francuski ležaj, balkon je sa lepim pogledom. Two bedroom apartment je površine 100m², svaki apartman ima dve spavaće sobe i dnevnu sobu, ima jedno ili dva kupatila sa toaletom i kadom ili tupem, terasu, čajnu kuhinju. Može da primi maksimum četiri odrasle osobe, od ležajeva ima francuske ležajeve ili po dva single ležaja u obe spavaće sobe. Three bedroom apartment ima površinu 130m², sastoji se od tri spavaće sobe i dnevne sobe, ima jedno ili dva kupatila sa toaletom, kadom ili tušem, ima terasu. Može da primi maksimum šest osoba, a od ležajeva ima francuki ležaj ili po dva single ležaja u svakoj spavaćoj sobi. Kuće Jasmin se nalaze u neposrednoj blizini glavne zgrade, u bašti kompleksa. Nude direktan pristup dvorištu i otvorenim bazenima i pogodne su za veće grupe gostiju od 10 do 14 osoba, idealne su za veće porodice ili grupe prijatelja ili poslovne posete, no njihova dostupnost je skoro uvek na upit zbog malog broja. 

O aktivnostima i zabavi

Hotel Murite u ponudi Tiara Travela ima restoran klasičnog tipa koji se sastoji od dve prostrane sale ukupnog kapaciteta 250 ljudi. Atmosfera je prijatna, a  u bogatu ponudu spadaju internacionalna i domaća jela, izuzetnog ukusa. U letnjem periodu radi bašta hotela koja prima 100 ljudi. Restoran nudi doručak, užinu, ručak i večeru na bazi švedskog stola. Lobi bar ima 60 mesta i nudi udobne stolice i udobne separee koji su idealni za ispijanje osvežavajućeg pića. Leti i zimi se održava show cooking u bašti pa gosti mogu da gledaju kako se pripremaju njihova omiljena jela. Za one koji vole noćni provod na raspolaganju je noćni klub hotela sa kapacitetom od 50 mesta. Hotel Murite u ponudi Tiara Travela raspolaže sa tri bazena, jednim spoljašnjim, jednim pokrivenim i jednim unutrašnjim. Spa centar, pored unutrašnjeg bazena, raspolaže sa đakuzijem, bio saunom koji su uključeni u cenu parnim kupatilom, relaks zonom, besplatnom fitnes salom, a zatim hidromasažnom kadom, kleopatrinim kupatilom i sobama za masažu. Deca imaju na raspolaganju uređene igraonice u zatvorenom i na otvorenom prostoru koje su u ceni, koja radi od 10-18h koja u toku radnog vremena ima i animatora. Hotel ponekad zna da otvori igraonicu i u večernjim satima, ali uz nadzor roditelja. U neposrednoj blizini igraonice nalazi se gaming room, gde deca mogu da se igraju na automatskim igricama kao što je vožnja motora/automobila ili da se igraju stonog hokeja/fudbala, dok je za starije moguće igranje flipera i bilijara. Žetoni za sve ove igrice se kupuju na automat mašini pored recepcije. Poslovni ljudi mogu da koriste uslugu nekih od sala za sastanke ili vinoteku koja se otvara za posebne prilike. Pored lobi bara, postoji i prodavnica, koja se otključava po potrebama gostiju i gde gosti mogu da dokupe neke sitnice ili neke stvari koji su prosto zaboravili da ponesu sa sobom na put. 

O lokaciji

Hotel Murite u ponudi Tiara Travela nalazi se na 5 km od centra varošice Razlog, u delu opštine Razlog gde se nalazi više desetina hotelskih i smeštajnih objekata, od apartmanskog tipa do ekskluzivnih hotela namenjenim golferima. Od samog Banskog je udaljen 9,2 kilometra udaljenosti, a do gondole Banskog je potrebno preći 11,4 kilometra, a hotel organizuje svakodnevne polaske šatl busom do gondole i nazad i to besplatno, prema rasporedu koju je jasno istaknut na recepciji hotela. Ova lokacija je idealna za ljude koji žele da se sklone od očiju prolaznika i uživaju u spokojnom i udobnom smeštaju. Svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju besplatan parking

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga